HTML

stack overflow

Mindennapi virtuális és valós világ túladagolás

Címkék

1234567890 (1) blog (2) bringa (4) definicio (1) doomsday (1) ego (1) én (1) énblog (6) end (1) error (1) film (1) frustration (2) gasztro (1) google (2) katzenjammer (1) keszeg (1) kocka (3) lifestyle (8) másnaposság (1) microblog (1) minilogue (1) minimal (1) munka (1) recpet (1) search (1) sick (1) spenót (1) techno (1) timestamp (1) töprengő (2) translate (1) twitter (1) unix (1) update (1) word (1) Címkefelhő

Twitter

    follow me on Twitter

    Friss topikok

    • Zsófika!: Tipped sincs? :D (2010.06.04. 15:43) ego
    • Jasmioneee: Látom most neked van időd nagyon a marhaságokra :D Üdv a csapatban. :D A képes feled mikor látjuk... (2009.03.04. 17:12) new perspective
    • TheDotkom: @Jasmioneee: miért is? :) (2009.02.13. 15:05) Who is Me?

    Linkblog

    2009.03.09. 18:36 TheDotkom

    back

    Címkék: lifestyle munka

    Két hét után visszatérés a melóba nem egy egyszerű feladat. Most nem kezdek el panaszkodni, hogy elmaradtak a feladatok, páran mint a fejetlen csirkék rohangálta körbe-körbe. Ha a projekt manager nélkül nem mennek a dolgok, az inkább a projekt manager hibája mint, a kedves kollegáké. Olvastam valahol régen, hogy középvezetőket vittek el egy egyhetes tréningre. Akinél a az érkezéskor be volt kapcsolva a mobilja, haza is küldték, mondván, egy jó manager le tud szervezni egy hétre való feladatot előre. És a kollegáknak nélküle is boldogulniuk kell.

    Szóval jó újra visszatérni az irodába, inspirál a sok feladat. Jó hosszú hét lesz ez. Levelek nagy része már tudati szinten feldolgozva, taskok sorba rakva. Happynes.

    Ami még hátra van és nem munka:

    • kedden röpin gyilkos szervák gyakorlása
    • Pankrátor végének megtekintése
    • Slumdog Millionaire zene megszerzése
    • ruházkodás (itt a jó idő, kell a tavaszi kabát)
    • maradék bringa cucc beszerzése (első lámpa, amit évente kétszer veszítek el és persze egy fasza sárhányó)
    • bringa tetkó beszerzése, ha már Kámen megcsinálta
    • börtön tetkó magamnak

    Mindez péntek reggelig, mert hétvége Miskolc, kulturálódás jegyében.

     

    Szólj hozzá!

    A bejegyzés trackback címe:

    https://stackoverflow.blog.hu/api/trackback/id/tr47991954

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása