HTML

stack overflow

Mindennapi virtuális és valós világ túladagolás

Címkék

1234567890 (1) blog (2) bringa (4) definicio (1) doomsday (1) ego (1) én (1) énblog (6) end (1) error (1) film (1) frustration (2) gasztro (1) google (2) katzenjammer (1) keszeg (1) kocka (3) lifestyle (8) másnaposság (1) microblog (1) minilogue (1) minimal (1) munka (1) recpet (1) search (1) sick (1) spenót (1) techno (1) timestamp (1) töprengő (2) translate (1) twitter (1) unix (1) update (1) word (1) Címkefelhő

Twitter

    follow me on Twitter

    Friss topikok

    • Zsófika!: Tipped sincs? :D (2010.06.04. 15:43) ego
    • Jasmioneee: Látom most neked van időd nagyon a marhaságokra :D Üdv a csapatban. :D A képes feled mikor látjuk... (2009.03.04. 17:12) new perspective
    • TheDotkom: @Jasmioneee: miért is? :) (2009.02.13. 15:05) Who is Me?

    Linkblog

    2009.02.18. 20:41 TheDotkom

    daily news

    Címkék: énblog

    Mai nap címszavakban:

    Munka okes, jól haladunk, bugok listája csökken, csak megérte kicsit a srácokat meghajtani.

    Meló után Costa Cofee. Kellemes hely, Wifi okes, kiszolgálás gyors, udvarias. Mai nap választása koffein mentes mocha (estére nem pörgetem magam túl), nem túl édes, megfelelően csokoládés. Zene pocsék, vagy csak az én ízlésemnek túl jellegtelen. Igaz, ez az egész helyre valahogy elmondható. Vagy csak én vagyok túl nagy Starbucks fan? De azért megvan a freelance életérzés, király.

    Megbeszélés tanácsadóval, hitelképes vagyok, lehet örömködni. Hogy pontosan mennyire, az a jövő héten kiderül. Valószínűleg nem sokra, de egy rendesebb lakás meglesz. Apránként elkezdem a lakásvásárlás projektet.

    Vacsora letudva, szendvicsek elpusztítva, kiegészítve frankó diós sütivel.

    Ami még hátra van a napból: új tv keresése a neten. Körbenézek, hátha valamelyik outletben van a kedvemre való áron. Nem akarok költeni rá sokat, úgy is csak híradót és pár sorozatot nézek.

    Pihenés képen pedig Akira film megtekintése ágyban, kényelmesen, a maradék sütemény elfogyasztásával.

    Szólj hozzá!

    A bejegyzés trackback címe:

    https://stackoverflow.blog.hu/api/trackback/id/tr53951559

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása