HTML

stack overflow

Mindennapi virtuális és valós világ túladagolás

Címkék

1234567890 (1) blog (2) bringa (4) definicio (1) doomsday (1) ego (1) én (1) énblog (6) end (1) error (1) film (1) frustration (2) gasztro (1) google (2) katzenjammer (1) keszeg (1) kocka (3) lifestyle (8) másnaposság (1) microblog (1) minilogue (1) minimal (1) munka (1) recpet (1) search (1) sick (1) spenót (1) techno (1) timestamp (1) töprengő (2) translate (1) twitter (1) unix (1) update (1) word (1) Címkefelhő

Twitter

    follow me on Twitter

    Friss topikok

    • Zsófika!: Tipped sincs? :D (2010.06.04. 15:43) ego
    • Jasmioneee: Látom most neked van időd nagyon a marhaságokra :D Üdv a csapatban. :D A képes feled mikor látjuk... (2009.03.04. 17:12) new perspective
    • TheDotkom: @Jasmioneee: miért is? :) (2009.02.13. 15:05) Who is Me?

    Linkblog

    2009.02.11. 13:32 TheDotkom

    overload

    Címkék: énblog

    Teljesen szétcsúsztam. Pozitív értelemben. Annyi minden összejött, hogy nem tudom hova kapjam a fejem. Cégen belül a szokásosnál is jobban pörögnek a projektek, agyam kattog mint egy csapágyhibás mosógép centrifugálás közben (remélem megvan a kép, mikor a vas kocka ugrálva elindul feléd, és egyetlen esélyed hogy túl éld, ha időben kikapcsolod).

    A magán cuccaim is a fejemre nőttek, lassan le kéne adni az anyagot, lezárni a lecsóba. Holnap megérkezik az utolsó alkatrész a bringához, és ha szerencsém van, akkor péntek hajnalban újra korán kelés, mehetek a vázért. Cimbora megígérte, hogy jöv héten kész lesznek a grafikai elemek, addigra el kellene dönteni, hogy airbrush vagy matrica. Valószínűleg matrica lesz, egyszerűbb, gyorsabb. Bár az airbrush szebb (valaki nem tud valakit aki tud airbrush-t fújni?). Ha kész van, dob fel képeket.

    És igen! Újra pályán. Kedvenc sportom egyikét ismét toljuk. Röpi ezerrel, mehetnek a bomba szervák, a fogadások, és az aljas ütések.

    Ami a héten kimaradt: feedek átnézése greaderben. Most tartok kb. 500 olvasatlannál, hozzávéve a kb. 20 csillagozott „must read” bejegyzést.  Egy poszt a böngészők haláláról vagy evolúciójáról, na net jövőjéről (nem, nem web 3.0 bullshit). És egy kiadós f*ck off a google-nek, hogy képesek voltak lefeküdni az apple-nek. És egy kiadós f*ck off a apple-nek, hogy a nagy pofájuk ellenére, nem különbek a microsoft-tól (bigyóblog posztra reagálás).


    Amint lesz időm, mindent pótolok.

    Szólj hozzá!

    A bejegyzés trackback címe:

    https://stackoverflow.blog.hu/api/trackback/id/tr62936843

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása