HTML

stack overflow

Mindennapi virtuális és valós világ túladagolás

Címkék

1234567890 (1) blog (2) bringa (4) definicio (1) doomsday (1) ego (1) én (1) énblog (6) end (1) error (1) film (1) frustration (2) gasztro (1) google (2) katzenjammer (1) keszeg (1) kocka (3) lifestyle (8) másnaposság (1) microblog (1) minilogue (1) minimal (1) munka (1) recpet (1) search (1) sick (1) spenót (1) techno (1) timestamp (1) töprengő (2) translate (1) twitter (1) unix (1) update (1) word (1) Címkefelhő

Twitter

    follow me on Twitter

    Friss topikok

    • Zsófika!: Tipped sincs? :D (2010.06.04. 15:43) ego
    • Jasmioneee: Látom most neked van időd nagyon a marhaságokra :D Üdv a csapatban. :D A képes feled mikor látjuk... (2009.03.04. 17:12) new perspective
    • TheDotkom: @Jasmioneee: miért is? :) (2009.02.13. 15:05) Who is Me?

    Linkblog

    2009.02.22. 12:03 TheDotkom

    sick

    Címkék: énblog sick

    Mikor az ember elkezd blogolni, állandóan van valami téma, amiről azt hiszi, hogy rögtön írnia kell. Riasztó hajnal egykor vinnyog, írok róla. Bele ment a szálka az ujjamba, filozófiai értekezés, hogy a fa mekkora isten dolog, de utálja az embereket, különben nem lenne szálkája. Okés, lehet hogy tévedek, és csak én gondolkodok így.

    Most beteg vagyok. Nem nagyon. Az még a jobbik esett lenne. Mikor az ember lázas, fáj minden tagja, mintha felbőszült lajhárok akarnák négyfelé tépni, a feje szétrobban a takonytól és folyamatosan hány, az legalább konkrét dolog. Elmegyek orvoshoz, felír valamit, vagy nem, de legalább szembesít azzal, hogy beszoptad ecsém, és most ez meg ez a bajod. Mehetsz dögrovásra, kész.

    De nem. Most csak ott tartok, hogy hőemelkedés, gyomorforgás megvan, hiába a diétás kaja. A tagjaim fájnak, de inkább csak jelzés értékűen, mintha selyembe tekert húsklopfolóval vernének agyon. Erőm max annyi, mint egy másnapos kismacskának, vonszolom magam jobbra balra. És még aludni sem tudok. Mivel nincs tv-m három napja, csak a falat tudom nézni, ami valljuk be őszintén, az első tíz perc után nem igazán érdekfeszítő. Fuck. Inkább egy egész estés vogon költészeti előadás mint ez.

    Szólj hozzá!

    A bejegyzés trackback címe:

    https://stackoverflow.blog.hu/api/trackback/id/tr9958130

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása